HälsalivscoachningLyckaPersonlig utveckling

Godmorgon lördag

Människa målar hjärta i sand.

Godmorgon!

Lördag.

Ja så började jag inlägget men det har redan hunnit bli lunch, eller ja till och med eftermiddag. Livet med småbarn. Allt annat än det man tror sig ska göra är viktigare haha.

Men jag har faktiskt gjort något väldigt viktigt idag, som dessutom var inplanerat. Jag har haft ytterligare ett coachingsamtal.

Snart har jag gjort mina 15 träningstimmar som livscoach. Jag är ärlig när jag säger att jag älskar det. För det gör jag.

Att hjälpa andra, att få andra känna sig värdefulla, att hjälpa andra att få insikter som de tidigare inte hade, att få andra att inse att de är lika älskvärda som alla andra – det är äkta lycka.

Det finns inget som ger så mycket lycka som att ge av sig själv där man har en passion. Att få hjälpa och se andra växa.

Alla borde testa på att bli coachade! Det säger jag inte bara för att jag framöver kommer tjäna pengar på det, för det är mitt jobb. Jag säger det för ALLA jag sett blivit coachade mår så mycket bättre efteråt. Alla!

Då talar jag både om mina egna coachingsessioner och även under min utbildning i Skåne i somras och alla historier som vi fick höra om där. Det är så fantastiskt att vi alla har det i oss. Det innersta och den mest eviga livsglädjen.

Även om man kan tvivla ibland, på både sig själv och på livet, så finns den där inne nånstans hos alla.

Med rätt verktyg kan alla känna mer livsglädje, hopp, lycka, få aha-upplevelser och lära sig älska både livet och sig själva.

Alla har vi något vi behöver jobba på.

Något från barndomen, en relation – antingen med oss själva eller med andra. Man kan behöva jobba på att älska sig själv eller förlåta.

Som sagt. Alla har vi något vi behöver jobba på.

Vårt mående, vår hälsa, den mentala eller den fysiska biten, nutid, dåtid eller framtid, drömmar, mål och visioner. Alla kan behöva fundera över vad som betyder något i livet – vare sig det handlar om karriär eller familjeliv. Alla har vi något som skaver eller kanske inte känns helt rätt i livet.

Oavsett så hjälper jag dig.

Holistisk livscoach heter just det för att vi tittar på helheten i ditt liv – allt som betyder och spelar roll i ditt mående.

Allt vi gjort i livet och allt vi varit med om har präglat oss, medvetet eller omedvetet.

Känslor och händelser.

Okej som ni märker så har jag svårt att hejda mej för detta är så underbart!

Jag lär mig samtidigt så mycket om mig själv.

Det finns inget så befriande som att bara säga vad man tycker – ärligt och oredigerat.

Det är just det du får chansen att göra om du väljer att bli coachad av mig. En hel timme som handlar enbart om DIG – utan att någon dömer.

Jag dömer aldrig!

Dessutom har jag tystnadsplikt, vilket kan kännas tryggt att veta.

***

Livet.

Den psykiska och fysiska biten – helheten. Allt lika viktigt.

Så glöm därför inte att jag har 25% rabatt på alla mina kost- och livsstilsrådgivningar just nu! Erbjudandet gäller t. o.m. den 26 augusti och du får 25% rabatt på valfritt kost- och livsstilsrådgivningspaket när du uppger ordet ”nystart” vid beställningen.

Mer info hittar du här 25% rabatt på kost- och livsstilsrådgivning! Rabattkod: nystart

Kost- och livsstilsrådgivning betyder just det, kost OCH livsstil. Allt lika viktigt. Jag skräddarsyr en rådgivning som passar just dina behov. Vi tittar på livsstilen och kosten men det är du som bestämmer vad du vill fokusera på.

Sömn, stress, rörelse, kost eller något annat.

Ha en fin lördag! Puss vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *