Hälsa

Läkemedelsjättar – hur de påverkar dig!

Läkemedel.

Först tänkte jag att det här skulle bli ett pessimistiskt inlägg. Sen ändrade jag mig och tänkte att man kan se det positiva med det hela.

Nu står jag fortfarande och väljer mellan de här två. Vi får se var det slutar…

Vi är dagligen med i en maktutövning. Man kan blunda för det. Eller så kan man vara realist. Realist i det här sammanhanget kan jämföras med att vara pessimist.

Hade en liten diskussion idag med en vän angående hur mycket våra liv styrs av andra makter. Makter vi själva inte kan styra över direkt.

Jag pratar om läkemedelsjättar och läkemedelsverket.

Det kan vara naivt att tro att dessa enbart vill HJÄLPA oss och BOTA oss. Du har väl inte glömt att de tjänar pengar på att vi är sjuka? Vi pratar helt galet mycket pengar. Miljarder.

Du förstår väl att de skulle behöva lägga ner om vi alla blev friska?! Det skulle ALDRIG gå!

Det är så snedvridet alltihop. Socker som en del anser vara lika beroendeframkallande som visst knark är lagligt och till och med uppmuntras till att äta. Cigaretter – fritt fram. Snus – samma sak! Alkohol – gott, kan till och med anses fint, serveras utan problem och den enda som avstår är den gravida typ.

Vi borstar tänderna dagligen i något som klassas som nervgift – fluor.

Att stoppa cancerframkallande ämnen i mat som vi serverar våra barn (och oss själva) – kör på! Jag pratar bland annat falukorv, påläggsskinka och hot dog.

Ingen heller som direkt bryr sig om att maten vi och dessutom våra barn äter dagligen innehåller allt från socker till konserveringsmedel, smakförstärkare, förtjockningsmedel, färgämnen och besprutningar!

Skolmat. Sjukhusmat. Mat vi lagar hemma.

MEN!

Nåde den som vill använda sig av naturliga örter för att bota sin huvudvärk. Dessa förbjuds!!

(Nu pratar jag läkemedelsverket)

Förstår ni vad jag menar?

Tittar man utifrån det perspektivet så tycker jag det är så sjukt! Örter. Som växer helt naturligt ute i naturen – förbjuds.

Ofta är det örter och växter som faktiskt många använder sig av, som FUNKAR och som många MÅR BRA av. Hur kommer det sig?!

Samband någon?

Vi får ju trots allt inte bli friska…

Läkare får pengar av läkemedelsbolag. Hur påvekar det deras beslut i utskrivning av medicin? Till DIG.

Kanske är det just din läkare som fått pengar av läkemedelsindustrin…

https://www.svd.se/del-1-lakemedelsbolag-betalade-ut-43-miljoner-till-vardpersonal

Broschyrer om diabeteskost innehåller mat som gör dig beroende av just mycket insulin. Är skrivna av just insulintillverkare företag. Stor varningsklocka! Jo jag har själv fått hem dessa broschyrer.

Kan du gissa VARFÖR de insulintillverkande företagen vill att du ska äta mat som höjer blodsockret?

Jo för att din sjukdom är deras pengar. Ju mer insulin du behöver. Ju mer pengar får dem!

Jag har ju varit inne på vaccin förut och tänker inte diskutera det särskilt mycket just nu. Men tänk på att det är samma sak där. Folk tjänar pengar där också. Så läs på och ta fram ditt kritiska öga. Bara ett tips.

Okej. Vi avslutar här. Inlägget blev visst lite åt det negativa hållet. Och skrikiga kanske. Men det är faktiskt ord som jag vill ska nå ut.

Jag vet att jag inte är ensam om att tycka allt detta. Det positiva är att många tar ställning idag. Många höjer sina röster och säger ifrån.

Min röst vill göra just dig mer medveten. Och kanske kritisk. Det behöver inte alltid vara så att det den första läkaren du besöker har rätt. Just den medicinen eller den kosten kanske inte är lösningen för dig. Ha det i bakhuvudet. Våga ifrågasätta.

Och förstå att det finns yttre faktorer, läkemedelsjättar som påverkar. Och som tyvärr också tjänar på din sjukdom.

En liten parentes… visst finns det superbra läkare, sjuksköterskor och sjukhus som hjälper dig eller kanske räddat ditt liv. Bara så vi varit tydliga med detta.

Trevlig helg!

4 thoughts on “Läkemedelsjättar – hur de påverkar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *