livscoachningPersonlig utvecklingPersonligt

Diplomerad holistisk livscoach

Diplomerad holistisk livscoach.

Ja! 😀

I onsdags åkte lilla familjen till Skåne för att jag skulle gå klart utbildningen till holistisk livscoach torsdag till lördag.

Det var väldigt lärorika och förvånande dagar.

Mycket av tiden användes denna gång till att öva på medial vägledning. Alltså att öva på att vara ett slags medium – fast ändå inte eftersom vi använder andra tekniker och arbetssätt.

Den förvånande biten i det hela var att JAG kunde det mediala så mycket mer än jag nånsin kunnat ana!

Jag fick upp avlidna släktingar – exakt hur de såg ut och vem det var. Och jag kände verkligen att jag berörde personen mitt emot. Jag kunde känna vad de kände och jag såg saker de behövde se.

Det är så svårt att förklara – och jag vet att alla inte tror på att mediumskap finns.

Jag har själv tvekat flertalet gånger och kan nästan än idag göra. Jag vet inte ens vad jag ska tro om mina egna förmågor?! Jag var helt ovetandes om detta.

Men det jag lärt mig är att man endast kan utöva det om man har nära kontakt med sina egna känslor och om man utvecklat sina sinnen väl – eftersom det är just ens sinnen man jobbar med.

Jag kan omöjligt känna andras känslor om jag inte har kontakt med mina egna känslor. Jag kan inte se saker om jag blundar i mitt egna liv. Jag kan inte känna doft och smak om det inte är ett sinne jag utvecklat väl. Och jag kan inte höra budskap om jag inte vill lyssna ordentligt.

Livet blir dessutom så mycket mer berikat om man använder sig av alla sinnen. Tänk ett liv utan att ha nära till ens känsloliv, att hela tiden stirra rakt ut med tom blick utan att orka känna kärlek, ilska och lycka.

Känslor är vackert!

Känslor är det som gör livet mer färgglatt och mer roligt att leva.

***

Men mediumskapet…

Nu är jag lite kluven kring hur jag ska använda mig av denna nya gåva.

Jag kan använda mig av medial coachning, alltså en blandning av coachning men med inslag av det mediala – alltså att jag berättar det jag ser och känner kring vad klienten diskuterar.

Men jag skulle även kunna hålla ren medial sittning.

***

Hur känner du?

Är det mediala något som intresserar dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *