livscoachningLyckaPersonlig utvecklingPersonligt

Ett snabbt hej!

Bloggandet har glesats av lite. Jag har haft ganska fullt upp men ska bättra mig, lovar!

Plugg, ta hand om son, aktiviteter med honom såsom öppna förskolan och mamma-barnträning och sen har vi träffat en hel del kompisar för ännu mera lek.

Precis nyss lämnade jag in min första inlämningsuppgift i folkhälsovetenskap. Därefter är det ”bara” en hemtenta kvar på den kursen – om jag blir godkänd sen är en annan femma… haha. Men det känns ganska bra hittills iallafall, fast jag får sålla lite och läsa in det viktigaste.

Känner ända att man har ganska bra koll och vet vad som är viktigt och inte efter tre års universitetsstudier sen tidigare. Sen plugg till kostrådgivare däremellan. Och nu holistisk livscoach!

Sa jag att jag älskade kunskap?!

<3

Imorgon är det fredag och då väntar kompisar i en annan stad igen, kul!

Vi ska gå på öppna förskolan ihop och leka massor 😉 SÅKLART! Och sen ska mamman få träffa en annan mamma och få umgås lite, win win! 😉

Inte så kul för er att veta kanske men det är mitt liv just nu. Ta hand om tvååring och lära honom om livet – vilken livsuppgift ändå va? <3

Sen är det helg och jag älskar helger!

På lördag kommer en barndomsvän på besök. Mysigt! Sen får vi se vad som händer resten av helgen.

Nu är det dags att sova men innan jag går och lägger mig så vill jag bara påminna om att jag har halva priset på min holistiska livscoaching i knappt en månad till!

Unna dig ett helande, terapeutiskt, visionärt och läkande samtal.

Att jobba på den psykiska biten för att bli mer lycklig är något av det finaste du kan ge dig själv.

Maila mig eller skriv till mig på instagram på @helhetsterapeuten om du har några frågor! Det går även bra att boka mig där direkt.

***

Kärlek till dig och sov gott <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *