Personligt

God fortsättning! Planering av det nya året.

Pyntad julgran.

Hej!

Jag är ledsen över att bloggen blir lidande, men ibland kan man inte tvinga ut orden.

Det är först nu jag börjat må bättre i graviditeten igen och sen har vi ju haft alla juldagar fullspäckade.

Jultomten.

Hoppas ni haft en fin jul!?

Vi firade både på julafton, juldagen och annandagen. Det blir så när man ska fira med flera släkter 🙂 Tyvärr fick sonen hög feber (eller jag mäter ju aldrig, men märkte det på honom) på annandagen. Dagen efter kändes han pigg igen men nu har han varit snorig, hostig och hängig i några dagar! Tycker dock han är piggare idag!

Misstänkte att han skulle bli sjuk för många vi träffat nu har varit sjuka innan och under jul så det blir ju oundvikligt tillslut.. nu velar vi lite fram och tillbaka över hur vi ska göra imorgon på nyårsafton.

På nyår är vi bortbjudna på trerätters och skåla i bubbel! Vi kommer vara fem familjer som ses! 10 vuxna och 9 barn 🙂 vi vill ju verkligen gå så jag hoppas sonen piggar på sig till dess! Många av de andra på middagen är också lite halvsnoriga så vi bär säkert på samma virus så att smitta är nog ingen fara men sonen måste ju orka för det…

Vad ska ni göra på nyår?

***

Nu börjar det ju dessutom bli dags att planera för det nya året!

Jag är ju en planerare ut i fingerspetsarna så det här är ju typ bästa tiden på året för mig!

Planering inför ett nytt år med en ny kalender.

Jag har börjat spåna lite smått inför det nya året – att planera ett helt år är inget man gör i en handvändning direkt, det ska ta tid för man ska verkligen vilja och mena det man planerar tycker jag.

Det jag hittills kommit fram till är att jag först och främst har några inlämningsuppgifter och en hemtenta som ska in i januari.

Sen planerar jag ju alltid min träning och kosen såklart.

Jag kommer fortsätta med träningen måndag förmiddag, måndag kväll och onsdag förmiddag som jag gjort denna höst. Därefter tror jag att jag bestämt mig för att börja på gravidyoga på onsdagkvällar – det jag tvekar över är att det inte ligger på hemmaplan så jag måste åka några mil för att komma dit och det tar både tid och ”förstör” lite flowet man kommer in i när man yogar tycker jag.. så ska fundera på det lite till.

Eftersom jag mår bättre nu så ska jag ta tag i kosten mer – försöka återgå till den kost jag mår bäst av – mer lågkolhydrat och paleo. Det har verkligen INTE gått att äta det när jag mått så illa! Har knappt kunnat titta åt kött, fett eller ens grönsaker så ja, då förstår ni själva problemet. Jag har helst av allt kunnat käka enbart kolhydrater, och gärna dåliga såna, har det känts som hittills och det funkar inte för mig i längden! Jag mår inte alls bra av det. Den kosten resulterar i att: Magen kommer ur balans, blodsockret pendlar, trötthet, huvudvärk och sötsug!

Så lider du av några av dessa symptom kan det vara dags att se över kosten.

Utöver det så har jag lite mer långsiktiga planer för företaget men framförallt så ska vi få en bebis nästa år och det är såklart det viktigaste i mitt liv just nu! <3

Har du planerat något inför 2019?

***

Nu vill jag såklart passa på att önska dig god fortsättning och framförallt ett GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *