PersonligtVeckans lista

Hej igen här kommer söndagslistan!

Idre fjäll.
Hej igen!
Jag tog en liten bloggpaus på några dagar. Behövde semester. Men nu är jag hemma igen och tillbaka på bloggen. Vad säger ni, vi rivstartar med en lite sen söndagslista eller?!

Söndagslistan

Veckans godaste: Oj oj. Semester. Jag kan säga att jag INTE hållt mig till den mat jag tänkt denna vecka. Men jag har faktiskt heller inte brytt mig så hårt. Ibland behöver man ett break från alla pekpinnar. Det har slunkit ner både chips och lite för många paleobullar. Men jag har njutit!

Veckans hälsosamma: Skidåkning. Every day! Och bastubad, med tillhörande snöbad. Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen 😉

Veckans sämsta: På grund av maten – mitt blodsocker! Men det har varit ett medvetet val. Nu känner jag mig sååå motiverad till en nyttigare vardag!

Veckans roligaste: Semestern!!! Jag har haft sååå kul och det var en välbehövlig semester. Har åkt skidor, massor skidåkning! Bastat, ätit vad jag vill, umgåtts med familj och vänner, läst bok, skrattat, vilat, ja, en underbar paus från vardagen helt enkelt!

Idre fjäll.

Veckans bästa: Men samma som ovanstående! 😀 Älskar fjällen och känner mig INTE färdig där, snyft!

Veckans avslappning: Att basta. Vi ska bygga en hemma framöver. Längtar! Känns så stärkande och sunt på nåt sätt med bastu efter en heldag ute i krispig snö. Eller?!

Nästa veckas fokus: Komma i fas i livet typ. Handla hem mat, kylen ekar tomt. Tvätta upp allt och fokus på att äta bättre igen.

Veckans biohack: Ska börja äta b-vitaminer nu igen. Älskar att testa nya kosttillskott och utvärdera. Varför äter jag b-vitamintillskott och vilken sort?

Mer om det imorgon 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *