Personligt

Hejdå september och hej oktobermål

Ja då var det dags att säga hejdå till september!

Och fokusera på ny månad – oktober.

Det går så galet fort – redan oktober och jag tycker nyss det var sommar?!

En ny månad för mig innebär ny planering och nya mål. Kanske mest mentalt och för min egen skull. Jag gillar att sätta upp mål för mig själv och oftast gällande min hälsa.

Brukar du sätta upp mål?

Oktobermål.

För det första ska jag slutföra min utbildning nu i oktober – det är det högst prioriterade målet.

Därefter är jag certifierad/diplomerad holistisk livscoach.

Mina andra mål är att fortsätta mitt koffeinfria liv. Så stolt över mig själv! Tänker dock att jag, om jag känner för det, tar en liten/en halv kopp vanligt kaffe på lördags- och söndagsmorgnarna. Men vi får se…

Ett tredje mål blir fortsatt fokus på kost och jag vill verkligen tillbaka till strikt lchf/keto så jag fortsätter kämpa mig dit. Jag tycker faktiskt det går bra men ibland faller man tillbaka och blir så sugen på frukt. Tänker att jag kommer kunna äta lite frukt och bär nån gång då och då framöver men till att börja med är det bättre att avstå så mycket som möjligt.

Nästa mål – träningen. Träningsfronten känns också bra! Numera tränar jag ett pass på måndagkvällen med stationsträning, typ benböj, armhävningar, pull ups, ”trampa vatten” etc. Alltså ja, ni förstår?

Sen går jag och sonen på mamma-barnträning på måndags- och onsdagsförmiddagar. Även där är det stationsträning men även fokus bäckenbotten/mage.

Skulle behöva få in ett till träningspass fredag eller lörd eftersom det går så många dagar mellan onsdagförmiddag-måndagkväll. Så det får bli ett mål!

Även yogan är något jag verkligen gillar och börjar få in mer och mer – det vill jag fortsätta med!

Måste även säga att jag blivit så duktig på att vila! Sista tiden har jag verkligen försökt sova med sonen när han sover sina två timmar vid lunch. Annars har jag legat på spikmattan en stund iallafall.

Jag lyssnar verkligen på kroppen numera – den är verkligen värd

Sömnen är så viktig! Ett av de viktigaste målen. Sömnen och lyckan. Resten kan kvitta egentligen, så stryk allt ovanstående! Haha, nej, men allvarligt talat så är sömnen galet viktig och därför måste jag gå och sova nu.

Så.

Jag tror det var alla oktobermål!

Hur ser ditt oktober ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *