HälsaPersonlig utvecklingPersonligt

Holistic Life Coach

Händer som håller i ett brinnande ljus.
Utbildningen till holistisk livscoach närmar sig med stormsteg – helt galet vad fort det går!
På måndag påbörjar jag min utbildning till Life Coach Holistic som den heter.

Jag vet knappt vad som väntar men jag har ändå höga förväntningar.

Citat från utbildningshemsidan: ”De människor som söker sig till mig, elever och kunder, är ofta människor med en särskild uppgift att fylla i sina liv. Många har som uppgift att inspirera, utbilda, vägleda och hela sig själva och andra – att hjälpa andra att hitta kärleken till sig själva och till sina liv – att bidra till andra människors personliga och andliga utveckling samt ett bättre mående fysiskt, psykiskt och emotionellt.”

Det är så häftigt för alla jag pratat med eller varit hos som har någon form av andlig öppenhet har alltid sagt att min livsuppgift är att hjälpa – verkligen alla har sagt det!

Kanske är detta utbildningen jag hela tiden väntat på?

Jag känner att jag har en stabil grund som kostrådgivare i botten – utbildad av en av de mest högklassiga utbildningar på marknaden. I min utbildning som kostrådgivare är det fokus på funktionsmedicin och hela tiden svara på frågan VARFÖR.

Varför är du sjuk? Varför mår du inte bra?

Därefter att kunna göra hårmineralanalyser och verkligen se svart på vitt vilka obalanser eller tungmetaller som finns i kroppen blir ytterligare en spetskompetens och fler svar på varför kan ges med hjälp av den.

Nu är jag ju dessutom inne på omega3/6-balansen och har förstått hur galet mycket den påverkar oss och hur galet många som är i stor obalans!

Jag känner att utbildningen till life coach holistic blir den sista pusselbiten och det som knyter ihop säcken.

Att kunna hjälpa andra på det psykiska planet. Att visa andra vilka vägar som finns. Att hjälpa andra med sorgebearbetning – där många idag fastnat. Att öppna upp för lycka och inre undangömda känslor. Att läka och öppna upp för mer ljus och kärlek i deras liv. Att stärka människors självkänsla, hjälpa dem med visioner med hjälp av intuition, frågor, avslappning, visualisering och coachning.

Personlig utveckling i dess bästa form helt enkelt!

Älskar orden ”personlig utveckling”.

Det är lite det jag brinner för på alla plan.

Därför jag också kallar mig själv för biohacker – jag vill utvecklas och hela tiden optimeras till att bli mitt bästa jag -till att finna mer lycka och en större inre frid. Må mitt bästa jag och optimera hälsan till det absolut bästa!

-Nu kommer jag kunna hjälpa andra med det.

***

Jag ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt under utbildningen och vad jag gör om dagarna nästa vecka. Men det kommer framförallt bli mest instagramuppdateringar. Du följer mig på @helhetsterapeuten

***

Har du några frågor om utbildningen eller något annat du undrar över inför nästa vecka?

Stenar på hög med ett hjärta på toppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *