HälsaPersonlig utvecklingPersonligt

Holistisk livscoach

Holistisk livscoach, duva som flyger ur hand.

Äntligen är det spikat!

I sommar är det jag som åker till Skåne för att bli holistisk livscoach eller holistic lifecoach som utbildningen heter.

Det här känns så galet spännande så jag nästan bubblar över!

Jag trodde inte utbildningen skulle gå att genomföra eftersom jag är hemma med sonen och just den veckan utbildningen är så hade sambon jour.

Nu har vi iallafall lyckats lösa det och herregud vad taggad jag är!

I utbildningen ingår även personlig coachning av läraren – så jag ser det här som en kurs för min egna personliga utveckling där jag får chansen att växa och gå igenom sånt man kanske aldrig riktigt bearbetat.

Även den mediala biten är med i utbildningen och det ska bli superintressant att se vad det innebär. Alla medium jag har varit hos har sagt att jag har det mediala och framförallt healing i mig. Det känns lite halvflummigt men jag är ganska öppen av mig när det kommer till dessa bitar så jag kommer suga i mig all kunskap jag kan!

Vad gör en holistisk livscoach?

För att citera utbildningens beskrivning står det att ”utbildningen öppnar upp för att arbeta med människor djupgående, terapeutiskt, visionärt, emotionellt, mentalt, helande, själsligt, intuitivt och medialt. Vi arbetar med dåtid, nutid, framtid

Det nya för mig är också att de flesta av mina tidigare utbildningar jag gått har varit på distans medan denna är på plats. Så jag kommer även få träffa nya och (antagligen) likasinnade människor.

***

Jag är ju väldigt intresserad av personlig utveckling och det här med inre lycka. Att få coacha andra att nå dit de önskar, att släppa gammalt som tynger dem för att gå vidare och att hjälpa andra komma i kontakt med sina känslor låter som en spännande kombo.

***

Vad tror ni, låter det bra?! 🙂

Just nu läser jag också till hårmineralanalysterapeut och min tidigare utbildning hittar du här

 Kost- och hälsocoach

6 thoughts on “Holistisk livscoach

  1. Hej! Får jag fråga vilken utbildning du gick i Skåne? Funderar själv på att gå och hade gärna gått på en som finns nere i Skåne 🙂
    Hälsningar, Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *