Personligt

Livet just nu

Gravid med diabetes typ 1.

Hej!

Fick lite inspiration och ett fint sms av en trogen läsare att bloggen är saknad <3

Det ger alltid lite mer ork att blogga när man vet att det uppskattas! Tack!

Jag inser att tiden jag trodde jag hade knappt finns. Just nu är det halvtidsjobb som ekonom och halvtid hemma med sonen, eller jag är ju faktiskt tjänstledig från jobbet 50% eftersom ja också studerar 50%! Det är då jag har sonen alltså – så plugget är lite svårt att hinna med men jag har ändå fått godkänt i allt hittills och då pluggade jag hela 100% i höstas samtidigt som jag var hemma heltid med honom.

Jag har ju tyvärr ganska mycket foglossning och i fredags var jag på otimummetoden i Göteborg där jag fick ett väldigt utförligt träningsprogram att följa på grund av detta. Kul att träffa Marcus Greus på riktigt som man lyssnat på så många poddar av.

Så utöver studier, jobb och familjeliv ska jag försöka hinna träna och allt annat som hör livet till.

Jag har hela tiden sagt att företaget får vara en liten bisyssla sålänge jag tycker det är roligt och jag vill inte tvinga in mer tid till det just nu.

Dessutom är jag ju gravid så man är kanske liiite tröttare än vanliga fall.

Jag är i vecka 26 nu förresten! Galet vad fort det går!

Älskar på ett sätt att vara gravid med nummer två, jag tyckte det var sjukt jobbigt att vara gravid med sonen eftersom man inte var förberedd på alla ”krämpor” och förändringar med kroppen – tvekade faktiskt till och med på om jag verkligen ville ha fler barn dels på grund av detta.

Denna gång flyter det iallafall bara på – MEN krämporna är värre.

Jag mådde ju mycket mer illa denna graviditet och dessutom under en mycket längre period. Jag har mycket mer foglossning också och det är  ju inte kul alls. Älskar dock att man slipper analysera allt som händer med kroppen för man vet att ”allt” är normalt vid en graviditet haha.

Men det jobbigaste med att vara gravid med nummer ett var ändå att inte veta hur livet skulle bli sen – skulle man klara av att ta hand om ett barn och hur skulle förhållandet förändras?! Sen funderade man såklart mycket på förlossningen.

Denna gång vet man och både jag och sambon har varit med en gång tidigare och vi vet vad ett barn innebär <3

Längtar så tills storebror ska få träffa den lilla första gången! <3 Han säger själv hela tiden att han också har en bebis i magen och han pussar dagligen på min mage och säger att han vill ha bebis 🙂 Gulle!

***

Så jag hoppas jag orkar och hinner underhålla bloggen lite mer än hittills.

Och ni! Tack för att ni fortsätter läsa!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *