livscoachningPersonligt

Mamma-barnträning och lite om mina planer framöver

Idag har jag och sonen varit på mamma-barnträning.

Så roligt och dessutom perfekt att kunna träna på förmiddagen när våra hormoner är som mest gjorda för att orka träna! Jag tycker egentligen inte för sen kvällsträning är optimalt – om det inte är typ yinyoga eller en skogspromenad. Framåt kvällen ska man varva ner och ju mörkare det blir desto mer ska man vilja sova – åtminstone inte köra högintervallsträning.

Nu när jag ändå har ordet – alla borde lägga sig tidigare och skippa vakentiden fram till midnatt, det hade gjort gott för hälsan hos många! 😉

Tillbaka till mamma-barnträningen! Att barnen får vara med är jättekul och antagligen enda sättet för mig att faktiskt komma iväg och träna. Två förmiddagar i veckan där vi tränar styrka, lite flås, mycket stabilisering och inre magmuskler + bäckenbotten – kunde inte bli bättre!

Dessutom – alla borde träna bäckenbotten vare sig du fött barn, ska föda barn eller aldrig kommer föda barn. Det är liksom den som håller upp allt – alltså en väldigt viktig kroppsdel att träna och ja, inklusive män 😉

***

Resten av dagen idag är oplanerad. Vi håller på och bygger ett rum till vår tvååring här hemma parallellt med källarrenovering på en sisådär 125 kvadrat + trädgårdsarbete så nog finns det alltid att göra på gott och ont.

Imorgon tänker jag att det först blir lek på öppna förskolan och därefter kommer en barndomsvän hit och hälsar på, så längesen vi sågs nu! <3

Sen är vi redan framme vid helgen. Älskar helger eftersom hela familjen får tid till att umgås hela dagar. Dock kommer vi köra stenhårt på att bli färdiga med alla renoveringsprojekt vi påbörjat, puh!

Nästa vecka är det återigen träning och öppna förskolan men då har vi även lekdejt inplanerat. OCH! Med stora bokstäver – nästa vecka börjar också mina studier för hösten. Hjälp!

Ingen aning om hur jag ska hinna!

Men mitt mindset är ju att allt löser sig så jag är egentligen inte orolig.

Hursomhelst.

***

Kom och tänka på att det var längesen jag pratade om vad jag ska göra framöver. I höst, i vår och hur jag tänkt göra med förskola till sonen.

***

Jag är alltså ledig, eller heter det tjänstledig(?) från min heltidstjänst i höst enligt studieledighetslagen – ja alltså ledig för att plugga.

Jag kommer läsa 100% i höst och fortsätta 50% i vår, allt på distans – dels för att jag är en av de mest kunskapstörstande du kan finna på denna jord men också för att kunna fortsätta vara hemma med sonen <3 allt för honom!

Alltså ingen förskola ännu!

I höst blir det en längre kurs i filosofi 😀 och det är även den kursen som fortsätter 50% i vår. Parallellt kommer jag första perioden läsa en kurs i folkhälsovetenskap och därefter en som heter medvetandet och dess olika tillstånd.

Jag tror filosofikursen kommer ge mig bra med inputs i coachningyrket – att coacha andra människor handlar väldigt mycket om just filosofi. -Vad är viktigt för dig i livet och vad är din sanning?

***

Vad har ni för planer i höst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *