Personligt

Snart färdig kostrådgivare!

Egologiskt - Therése.

Igår mina vänner lämnade jag äntligen in alla inlämningsuppgifter i min utbildning! Puh, äntligen! Mycket tack vare att vi skippat tv:n typ varje kväll de senaste veckorna hittills.

Om jag blir godkänd så väntar en hemtenta och sen kan jag titulera mig som kostrådgivare! 😀 Därefter ska jag läsa till en coachingdel och även bli certifierad kost- och hälsocoach.

Efter detta är frågan bara hur jag ska fortsätta med mina studier. Är ju sugen på att plugga mer och bygga på utbildningen. Jag tycker inte det räcker med en titel som kost- och hälsocoach och jag vill ju mer.

Alternativen är…

Att läsa ännu mer på Paleo Institute till Certifierad funktionsmedicinsk terapeut/coach.

Annars är jag sugen på att utbilda mig så jag kan göra hårmineralanalyser.

Att kunna utföra DUTCH-test vore ju inte helt fel heller! Det är väl typ det mest kompletta hormontest som finns idag, man blir lite av en hormonexpert alltså. Tycker det är så spännande med hormoner.

Trötthet, bristande sexlust, infertilitet, hudproblem, sömnproblem eller humörsvängningar är bara några symptom på obalans i hormonerna.

Jag har ju även en passion när det kommer till mat och barn – kanske ska man utveckla det? Skolmaten måste ändras! Ska inte sväva iväg och få upp blodtrycket så här på morgonen nu så ja, det tar vi i ett annat inlägg.

Fler saker jag är inne på är ju det här med andning och lymfsystemet, ansiktsdiagnostik, zonterapi och örter.

Finns så mycket spännande!

Vad tycker du är den bästa kombon om du hade sökt för hälsoproblem eller för att optimera din hälsa? Ju mer kunskap desto bättre eller specialisera sig mer snävt?

3 thoughts on “Snart färdig kostrådgivare!

  1. Jösses, sjukt vad du är lik mig… nästan obehagligt. Skulle kunna plugga exakt allt det du skriver. Du tar liksom mina ord. Oavsett vad du väljer kommer det blir grymt. Och du kan ju alltid i senare lägen komplettera med mer 😀

  2. Jösses, sjukt vad du är lik mig… nästan obehagligt. Skulle kunna plugga exakt allt det du skriver. Du tar liksom mina ord. Oavsett vad du väljer kommer det blir grymt. Och du kan ju alltid i senare lägen komplettera med mer 😀

    1. Haha vad roligt! 😀
      Tack! <3 Skulle vilja plugga allt jag skrev om men kanske måste begränsa mig lite till att börja med iaf 😉 hehe..

      Kul att vi är lika <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *