Personligt

Underkänd inlämningsuppgift

Fasen också!

Fick reda på att min individuella inlämningsuppgift blev underkänd 🙁 men ingen aning om varför..? Motivationen till plugg är inte på topp kan jag lova! Den blev ännu mindre nu.

Ja ja…

Annars får man ju vara glad åt att vädret varit helt underbart idag. Satt ute och åt mellanmål idag i solen och jag fick ta av mig jackan för det blev så varmt!

I förmiddags var jag och sonen på träning och i eftermiddag fick han hjälpa mig baka eftermiddagsfikat.

Älskar förresten mina nya rutiner och min nyvunna energi som träningen ger! (Trots sömnbristen emellanåt…)

Märks så väl på mitt blodsocker också – kosten spelar ju såklart stor roll, har ätit mycket mer strikt lågkolhydratkost sista veckorna och herregud vilken ökad livskvalitet det ger! Slippa gå runt med dåligt samvete, ångest och konstant planering!

Imorgon skulle jag och likkillen åka till ett lekland och busa med kompisar men det blev inställt så vi åker nog och storhandlar mat istället. Tycker det är viktigt att låta barnen få vara med på det mesta i vardagslivet som att handla mat m.m.

Jag tror många undviker att ta med sina barn för att slippa konflikter men jag är ju förebilden som ska visa alla delar av livet och då ingår aktiviteter som dessa – hur ska de annars lära sig?

Jag, eller vi, tar med sonen på typ allt. Han var med på ett kyrkbröllop i somras och han satt tyst och skötte sig exemplariskt! Han var med på babyshowern i fredags och det gick superbra, han var knäpptyst när vi skulle överraska henne – barn lär sig! Bara de får chansen!

På fredag blir det lekdejt hela dagen och det verkar som det soliga varma vädret ska hålla i sig så då blir det utelek för hela slanten! 🙂

***

Nehe nu är det dags att ge sonen kvällsmat – vi äter alltid lagad mat till kvällen, ger aldrig gröt eller välling, har aldrig gjort. Märks också att min son föredrar protein i form av kött, grönsaker och fett som smör/avokado/olivolja före kolhydrater.

När min son får mat tänker jag näringstäthet och jag tycker faktiskt inte barn behöver dricka snabba kolhydrater som välling eller äta en massa gröt. Hur mår vi själva efter en sån måltid?

Min son.

Och sen var det ju det där med gluten… men där vet ni nog redan var jag står i den frågan 😉

***

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *