Personligt

Vara hemma med barn och framtiden

Helhetsterapeuten med son.

Imorgon har jag varit hemma från mitt jobb i två år. Jag tog ut all semester och gick hem ca två veckor innan sonen kom.

En del undrar när jag ska börja jobba igen och en del tycker jag varit hemma länge.

Kan man lägga för mycket tid på sitt barn?

Jag pratade med min arbetsgivare häromdagen angående hösten. Jag hade ju endast sökt föräldraledigt till första september och sen skulle det eventuellt bli förskola för sonen och jobb för mig. Men jag har ju sökt högskolekurser till hösten och om jag bara kommer in på dessa så får jag tjänstledigt hela hösten – alltså hemma ca sju månader till!

Helhetsterapeuten med son.

Dels är det enda sättet för oss att få ha honom hemma ett tag till (han kom inte in på den förskolan vi ville) och dels är det kurser inom psykologi som jag tror kan komplettera min kostrådgivarutbildning bra!

Jag känner mer och mer att jag drar åt de mentala bitarna som ju är så viktiga när det kommer till hälsa. Psykologi är ju så spännande dessutom!

Till sommaren har jag kollat på en utbildning som gör att man certifieras som LIVSCOACH. Hur spännande låter inte det?! i den utbildningen ingår den mentala biten, den själsliga, den fysiska och den emotionella. Man lär sig hur man kan hjälpa andra och sig själv till läkning, alltså att frigöra sorg, ilska och besvikelse. Det andliga och mediala är också bitar som ingår – allt spännande i en och samma utbildning alltså!

Men, jag vet inte om det är möjligt att jag kan gå den i sommar eftersom det inte riktigt passar in i livspusslet… vi spånar lite på det.

Annars är det ju funktionsmedicin som fortfarande lockar och antagligen även hårmineralanalys.

Jag har ju som ni vet också startat företag och just nu håller jag på att försöka spåna på en företagslogga… inte det lättaste kan jag säga. Men ack så kul! Älskar att sitta och pilla med design och jag har ju faktiskt läst marknadsföring på högkola så nån nytta ska jag väl ha av den utbildningen.

Jag har även anlitat en kille som hjälper mig med bloggen och en ny hemsida! Ska bli sååå kul när den är klar!

Det är mycket att tänka på, men allt som är en passion görs med lätthet

Efter hösten får vi se. Jag hoppas på att företaget sakta men säkert går framåt.

Jag är aldrig orolig.

Vem vet vart livet tar oss?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *