Personligt

Veckan som varit

Hej!

Tänkte kika in och uppdatera lite kring vad som hänt sen sist.

I veckan har jag hunnit med att träna – både med och utan barn. Otroligt skönt att komma hemifrån lite och samla ny kraft och energi utan barn, men även jättekul att ha med sonen på mamma-barnträningen på förmiddagarna.

Tycker det dessutom det är viktigt att visa sina barn en sund livsstil!

I torsdags var vi i Tranås hos några kompisar. Barnen leker så bra ihop så mammorna får massa tid att prata haha. Älskar att se hur barnen samspelar och leker ihop. Och pojkar kan röja kan jag lova, puh! 😀

Helgen har bestått av det vanliga känns det som numera; renovering hemma.

Just nu är det ju ett rum på g till sonen samtidigt som vi måste återställa ordningen efter fönsterbytet här hemma. Dessutom har vi grundligt renoverat vår källartrapp – som blir så fin! För om nån vecka eller två kommer en kille och hjälper oss med att klinkra halva källaren. Efter det är det egentligen bara byte av ytterdörr i källaren sen får vi anse oss klara med det vi tänkt göra där!

Det vi har kvar sen är en spaavdelning med bastu, bad, dusch och en till toalett plus ett stort allrum/lekrum/träningsrum (i framtiden tonårsrum, perfekt med egen ingång och toa 😉 ) – men det är inget vi ska fixa nu direkt.

Vi har alltså 124 extra kvadrat i källaren så det finns mycket yta i vårt hus 🙂

Dessutom har vi ju röjt lite i trädgården mellan varven eftersom vi ska byta staket på baksidan och sen har vi tagit ner flera träd.

Som ni märker har vi en del att göra haha 😉

Utöver det är vi ju båda egna företagare så när sambon kommer hem är det inte liksom bara att släppa jobbet som en anställd kan. Men det är ju det som är charmen med att driva eget – att man får bestämma allt själv, att planera, utveckla och förbättra!

Och att ALLT man gör är för sin egen skull.

Det gäller ju att utvecklas på det personliga planet också tycker jag. Och att våga ta klivet ut i egenföretagarvärlden är nog lite av det modigaste man kan göra och oftast får man så mycket tillbaka!

Det är utanför den där komfortzonen det händer 😉

Mellan allt detta klämmer vi ju in en hel del utbildningar för mig då vi åker land och rike hela familjen. Känns underbart att ha en sambo som ställer upp så mycket på mig <3 äkta kärlek!

Känns väldigt bra att dessutom visa sonen att man både kan vara en familj (mamma och pappa) och samtidigt utvecklas personligen och våga följa sitt hjärta!

***

Vad har ni gjort på sistone?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *