Uncategorized

Bebisnamn

Gravid med diabetes typ 1.

Hej!

Måndag igen och ny vecka.

Idag ska jag prata bebisnamn, men först lite annat.

Jag tycker veckorna är så sköna nu när jag jobbar halvtid! Man vet att man är hemma vissa dagar och jobbar andra. Skönt för hela familjen också att dela på föräldraledigheten – just nu ska jag säga för när bebis kommer så kommer jag inte vare sig vilja jobba eller dela på ledigheten haha.

Vad gör ni idag?

Nu har jag precis varit på sambons jobb en sväng och snart ska jag träna ett pass som jag fått från optimummetoden.

Jag var ju där för en vecka sen eftersom jag ville se om det går att bli av med foglossningen jag har och sen vill jag också förbereda kroppen inför förlossningen genom att få balans i kroppen, men framförallt i bäckenet som jag vet inte är helt rakt.

Jag tror ju personligen på alternativa metoder när det kommer till hälsa och jag nöjer mig inte med vad en konventionell läkare säger. Fördelen med att vara en nyfiken sökare. Jag ger mig inte förrän jag hittat svar på mina frågor.

Jag tror framförallt på att kroppen är smart och om man ger den rätt förutsättningar kan man läka otroligt mycket!

HÄR är ett av alla mina inlägg om min syn på hälsa och varför jag brinner så för detta!

Annars flyter graviditeten på bra. Tycker det är så skönt att vara gravid andra gången jämfört med första, men det skrev jag ju sist.

Funderar mycket på det där med bebisnamn, eller bebisnamn ska det ju såklart inte enbart vara för det ska ju vara ett namn för livet!

Namn är så roligt, typ det roligaste med att vara gravid nästan!

Någon som har något bra förslag?

Flicknamn har jag en himla massa, det känns väldigt enkelt men pojknamn har jag typ inte ett endaste som känns hundra. Ett som känns halvbra bara – tycket det är såå svårt med pojknamn!

Jag kan inte säga att jag gillar si eller så, men gillar nog först och främst lite ovanliga namn. Skulle aldrig kunna döpa mitt barn till ett ”vanligt” namn som ”alla andra” heter. Gillar både fina namn men även tuffa. Skitsvårt att säga vad som avgör vilka namn man gillar.

Jag och sambon har ju ett flicknamn som vi haft sen vi träffades i princip (tio år sedan!!) och det ligger än idag i topp, så det vill jag inte avslöja än…

Måste man syskonmatch då?

Hmm, självklart fint att syskonmatcha men samtidigt så är ju barnen egna individer – så jag vet inte riktigt…

Sonen heter ju Mille.

Ett namn vi inte alls bestämt innan för han skulle heta Kian om det blev en han. Är väldigt tacksam idag för att vi valde bort Kian men vi sa det båda två ganska snabbt att han inte passade till det.

Mille var ett namn jag bara skrivit upp av bara farten på en lista (av alla listor jag gör). Och det tog oss två veckor att bestämma oss.

Men idag har jag verkligen inga fina pojknamn alls. Hjälp!

(Vi vet ju alltså inte kön, men man vill ha namn till både flicka och pojk känner jag).

Ni får gärna ge mig era finaste namn om ni vill 😉 Tar tacksamt emot all inspiration jag kan få! 🙂

***

Så nu är det dags att träna lite. Vi hörs snart igen!

 

4 thoughts on “Bebisnamn

  1. Känner samma sak!! Har sååååå många fina tjejnamn som vi båda älskar men typ 1, max 2 killnamn som känns okej. Får dock veta på onsdag om vi måste fundera vidare på killnamn eller om vi får använda något av de fina tjejnamnen vi har 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *