PersonligtVeckans lista

Skidsöndag

Veckans söndagslista.
Det är skidsöndag! Söndag och Vasaloppet på tv:n. En gång om året. Mys!

Idag kommer en kär gammal vän på besök♥ Enda barndomsvännen jag numera har kontakt med♥ Så fint att under närmre 25 år utvecklas på olika sätt men ändå fortfarande ha kvar vänskapen!

Innan besöket ska jag dock få till en dusch och summera veckan som gått.

Veckans godaste: Ny tappning av TACOS! Jihuuu jag har aldrig varit något större tacofan, ännu mindre sen jag slutade med mejerier eftersom jag tycker allt mest smakar stark tacos. Men igår testade vi lite nya tillbehör och smaksättningar. I’M IN LOVE!

Återigen är jag inne på korianderspåret. Ahhhhh så GOTT! Denna gång skippade vi dels vitlöken i tacokryddan och då slapp man den allra skarpaste smaken. Sen toppade vi tacosen med en mild guacamole (Avokado, olivolja & örtsalt) och dessutom toppade vi slutligen med mango och massor koriander på! Mums mums mums!! Och ja just det, pricken över i:t blev massa bjäst på.

Jag tycker du ska testa. Testa. Testa. Testa Aldrig mer tacos utan koriander eller mangooooooooo 😀

Veckans hälsosamma: Fokus kvinnohälsa denna månad! Jag har bestämt mig för att fokusera på bäckenbotten och de inre magmusklerna varje dag, hela mars! Läs mer här och häng gärna på! Knipmars Vi är ett litet gäng som kör och det är en INVESTERING i din hälsa, lovar!♥

Veckans mysigaste: Frukost eller ja både frukost, lunch och middag framför en sprakande brasa varje dag denna vecka. Bästa med denna årstid. Kyligt ute och en värmande brasa inne. Terapi.

Braskamin.

Veckans roligaste: Så roligt att snart ha en tvååring i huset. Han härmar ALLT vi gör, allt vi säger, hur vi rör oss och ja precis allt. Så gulligt och så häftigt att se hur snabbt han snappar upp. Han är väldigt tidig med talet och älskar att numera kunna kommunicera mer och mer.

Veckans bästa: Jag börjar bli färdig med min utbildning och snart, ganska så snart, kan jag stoltsera med titeln Certifierad kostrådgivare/ kost – och hälsocoach. Som jag längtat efter detta! Läs mer om min utbildning HÄR

Veckans sämsta: Skolan! Ja, faktiskt. Jag känner att jag kommer ha svårt att motivera min son till att var aktiv i skolan när jag inte håller med om principerna de lär ut. Att stoppa alla i samma fack är inte min grej och jag har skrivit ett längre inlägg om det tidigare som du hittar HÄR

Hade hemskolning funkat hade jag inte tvekat en sekund!

Nästa veckas fokus: Det kommer bli träff med vänner, förbereda kommande skidresa och ja, mer än så har jag inte planerat ännu.

Vad gör du denna skidsöndag? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *