Frukost/mellanmålGlutenfrittLCHFLunch/middagMejerifrittPaleoPersonligtReceptVeckans lista

Veckans lista!

Grönkålschips.
Goddag goddag!
Här har ni veckans lista

Veckans godaste: Mina Äggfria & paleovänliga kanelbullar som jag tycker du ska testa! Det är klart, de går inte jämföra med vanliga glutenbullar om du är van vid det, men för mig var dessa himmelriket!

Veckans godaste #2: Gårdagens frukost! Att få äta ägg igen♥ Eller ja, vi är ju än så länge i testarstadiet. Läs om varför vi är i testarstadiet HÄR

Gjorde en äggwrap och fyllde med majonnäs, dijonsenap, nitritfri skinka, ruccola, örtsalt, avokado och gurka. Mums!

Äggwrap. Glutenfri, mejerifri, paleo, lchf.

Jag blandar ägg, kokosgrädde/kokosmjölk, örtsalt och fiberhusk. Stavmixar det och låter det stå i några minuter. Första blir alltid mos när jag steker dem. Varför?! Men sedan är de jättelätta att steka! 🙂

Veckans godaste #3: Grönkålschips! Tröttnar aldrig. Bara äta som det är istället för chips eller strössla över en sallad för extra sälta och krisp.

Grönkålschips.

Veckans godaste #4: Kakaosmör. Kanske att jag är lite galen. Men jag tycker verkligen det är gott. Har du testat?

 Kakaosmör.

Veckans hälsosamma: Ja men det måste man väl se som något hälsosamt. Att jag köpte pjäxor och skidor i veckan! Så nu kommer jag äntligen kunna åka skidor mer än en vecka om året 🙂

Veckans avslappning: Spikmattan! Jag är helt fast. Förstår inte att folk inte använder sig av det 😉 Finns typ ingen bättre avslappning.

Veckans roligaste: Jag och sambon fastnade – inte fastade som jag skrev först – framför serien ”Bonusfamiljen” igår. Vi kollar ju nästan aldrig på tv på vardagarna längre HALLELUJA! Så därför har vi  massor bra att kolla ikapp på på helgerna. Så jäkla rolig serie!

Har du sett den?

Veckans bästa: Alla inlämningsuppgifter är inlämnade – om jag blir godkänd så är det bara hemtentan kvar och sedan är jag Färdig kostrådgivare!

Veckans biohack: Fastan! Testade att köra en fettfasta i veckan. Alltså skippa frukost men dricka fettkaffe istället. Gick ganska bra. Gjorde det varje vardag när jag jobbade förut men när jag blev gravid så blev jag så illamående av det och tyvärr får jag tillbaka feelingen även idag av illamåendet… Men men, ska testa igen. Mitt blodsocker mår sååååå bra av det!

Fettkaffe.

Har du testat att fasta?

Nästa veckas fokus: Typ en av mina favoritveckor. Att planera hehe. Jag ska planera, packa, baka och laga mat inför kommande skidresa! Älskar att förbereda och planera 😉

Vad gör du denna söndag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *