PersonligtVeckans lista

Veckans lista

picnic i trädgården.

Här kommer veckans lista!

***

Veckans godaste: Älskar kött men dessvärre tycker jag kolhydrater är sjukt gott också ibland. Kolhydrater funkar dessvärre inte bra med min diabetes typ 1 🙁 har testat i helgen kan man säga. Ätit både klyftpotatis, ugnsbakade rödbetor, morötter och dadlar igen.

Hur ska jag hitta motivation till att bara gå all in LCHF igen?!

Och det tar oss till:

Nästa veckas fokus: Nästa vecka kommer bli all in LCHF. Nu är det är nog med onödiga carbs för mig!

Som vanligt kommer jag lägga upp maten jag äter på instagram där jag går under namnet @egologiskt

Veckans hälsosamma: Det har blivit mycket tid utomhus i veckan – det är väl hälsosamt om något. Frisk luft <3

Veckans sämsta: Ja att jag har så svårt att avstå alla frestelser i form av kolhydrater. Det är inte så att jag äter några dåliga kolhydrater som godis eller chips typ utan det handlar om sötpotatis och frukt. Men har man diabetes spelar det ingen roll. Alla kolhydrater är socker. Tyvärr 🙁

Veckans spännande: Hemmet! Det händer mycket hemma nu. I veckan hade vi fönsterbyte. Vår källare som vi hållt på och renoverat i flera år börjar bli klar (okej det är två rum kvar men dessa ska inte göras än) och därefter kommer lillkillens rum ta form. Så kul!

Veckans bästa: Vädret ändå. Visst vädret har inte varit det bästa tidigare i veckan, men idag. Helt underbart! Jag och sonen hade picnic i trädgården. Så mysigt!

picnic.

Veckans avslappning: Eftersom jag försökt minska mobiltid denna vecka (har gått sådär) så har jag faktiskt läst en bok. Så avslappnande att sitta och faktiskt l ä s a en bok!

Veckans biohack: Jag kommer fortsätta med min muntejpning när jag sover. Sover riktigt bra med tejp över munnen, så jag kan näsandas, även om det fortfarande känns lite obehagligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *